Book opphold på kurs- og øvingssentrene

Vi tilbyr overnatting, bevertning og fasiliteter i Stavern og Kongsvinger til justissektoren. Enten du skal gjennomføre kick-off-seminar eller faglige kurs er dette to svært gode alternativer.

Justissektorens kurs- og øvingsssenter i Stavern

Kurs- og øvingssenteret ligger idyllisk til ved sjøkanten på Fredriksvern Verft, som er et av Norges 10 nasjonale festningsverk. Her finner du fasiliteter for de fleste formål, alt fra politioperativ trening til konferanser i moderne lokaler. 

Dette kan vi tilby

168 rom med totalt 336 senger. Det er dusj og toalett på alle rom. Vi har serveringskapasitet til ca. 320 personer med høy standard på oppgraderte middager, og bar og TV-salong. Idrettsbygg med treningsmuligheter og badstue kan du også benytte deg av. Det er gratis trådløs internett i hele leiren og resepsjonen vår er døgnbemannet.

For operativ trening finnes det øvingshus, øvingsgate og Åres skytebane (50 meter) ca. 20 minutter med bil. Det er gode parkeringsmuligheter på området.

Vi har to godt utstyrte auditorier med plass til 114 og 210 personer, to dataklasserom, med 30 PCer, møterom og klasserom alle utstyrt med projektor og stasjonær PC, grupperom og videokonferanserom.

Slik bestiller du

Kontakt oss for bestilling på e-post til jko.stavern@phs.no eller telefon 23 19 99 00.

Adresse

Justissektorens kurs- og øvingssenter (se kart)
Helgeroveien 9
3290 Stavern

Politihøgskolens utdanningssenter i Kongsvinger

Utdanningssenteret ligger på Sæter gård, og ca. 3 km nord for sentrum av Kongsvinger. Med gode fasiliteter, store skogsområder, vann, by og grensen til Sverige i rimelig nærhet, er dette et unikt sted for operativ trening.

Dette kan vi tilby

Vi har gode og fleksible fasiliteter for operativ trening fordelt utover område. Sommeren 2019 åpnet vi et nytt og moderne skyte-/øvingsanlegg, i tillegg har vi en stor asfaltert kjøregård inne på område.

Slik bestiller du

Kontakt oss for bestilling på e-post til postkongsvinger@phs.no eller telefon 23 19 99 00.

Adresse

Politihøgskolens utdanningssenter Kongsvinger (se kart)
Motjernsvegen 21
2213 Kongsvinger