Kantine og middagsmeny

Her finner du hvilke tider du kan spise i kantinene. I alle våre kantiner får du kjøpt frokost og lunsj, og vi lager smakfulle middager. På grunn av koronasituasjonen, er tilbudet dessverre begrenset på noen av campusene.

Kongsvinger

Spisetider i kantinen

Er du i leir som student på Bachelor - politiutdanning eller er etter- og videreutdanningsstudent, får du beskjed om hvilke spisetider du har i kantinen etter du har kommet til campus.

Bodø - stengt

Spisetider i kantinen

Kantinen i Mørkvedgården/Kasjotten tilbyr påsmurt mat, varm lunsj, kalde drikker og kioskvarer.

Du kan også kjøpe lunsj og middag i hovedkantinen på Nord universitet.

Se spisetider og menyen på studentinord.no

Oslo - stengt

Stavern

Spisetider i kantinen

På grunn av koronasituasjonen, er kantinen kun åpen for deg som bor på selve campus. Det vil si når du er på kurs eller i leir. Det er heller ikke åpent for å kjøpe mat og ta med hvis du ikke bor på campus.