Book opphold på kurs- og øvingssentrene

Vi tilbyr overnatting, bevertning og fasiliteter i Stavern og Kongsvinger til justissektoren og andre offentlige etater og samarbeidspartnere. Enten du skal gjennomføre kick-off-seminar eller faglige kurs er dette to svært gode alternativer.

Justissektorens kurs- og øvingsssenter i Stavern

Kurs- og øvingssenteret ligger idyllisk til ved sjøkanten på Fredriksvern Verft, som er et av Norges 10 nasjonale festningsverk. Her finner du fasiliteter for de fleste formål, alt fra politioperativ trening til konferanser i moderne lokaler.

Dette kan vi tilby

168 rom med totalt 336 senger. Det er dusj og toalett på alle rom. Vi har serveringskapasitet til ca. 320 personer med høy standard på oppgraderte middager, og bar og TV-salong. Idrettsbygg med treningsmuligheter og badstue kan du også benytte deg av. Det er gratis trådløs internett i hele leiren og resepsjonen vår er døgnbemannet.

For operativ trening finnes det øvingshus, øvingsgate og Åres skytebane (50 meter) ca. 20 minutter med bil. Det er gode parkeringsmuligheter på området.

Vi har to godt utstyrte auditorier med plass til 114 og 210 personer, to dataklasserom, med 30 PCer, møterom og klasserom alle utstyrt med projektor og stasjonær PC, grupperom og videokonferanserom.

Legg også ferien din hit

Hos oss har du som ansatt innen stat og kommune mulighet til å booke overnatting hos oss og nyte flotte sommerdager i Stavern. I løpet av sommeren gjennomføres over 250 arrangementer, det vil si flere hver dag. Her er noe for både liten og stor. Feriesenteret er sesongåpent fra rundt Sankthans til starten av august, men er det ledig kapasitet tas det imot gjester hele året.

Enkeltrom med brunch kr. 620
Dobbeltrom med brunch kr. 950
DS-rom med brunch 3 personer kr. 1050
Familierom med brunch 4 personer kr. 1200

Slik bestiller du

Kontakt oss for bestilling på e-post til jko.stavern@phs.no eller telefon 23 19 99 00.

Justissektorens kurs- og øvingssenter (se kart)
Helgeroveien 9
3290 Stavern

Politihøgskolens utdanningssenter i Kongsvinger

Utdanningssenteret ligger på Sæter gård, og ca. 3 km nord for sentrum av Kongsvinger. Med gode fasiliteter, store skogsområder, vann, by og grensen til Sverige i rimelig nærhet, er dette et unikt sted for operativ trening.

Dette kan vi tilby

Det er totalt 125 rom hvor 108 er med dusj og toalett i internat. 72 rom kan dobles og 36 rom er med mulighet for tre på rom. Vi har 17 enkeltrom fordelt på våre fire innkvarteringsboliger med koselige fellesarealer og felles bad. Totalt er det 269 sengeplasser. Det er fellesarealer i tilknytning til rommene.

Kantinen har plass til 220 personer og her serverer vi mat av høy kvalitet. Stort treningssenter med moderne kondisjons- og styrkeapparater kan du også benytte deg av. Du vil få tilgang til trådløst internett med god dekning på hele området og det er gode parkeringsmuligheter.

Vi har en låve som er tilrettelagt for operativ trening med en 12 meters rappelleringsvegg. Det finnes øvingsleiligheter, hinderløype, brytedører, avhørsrom, sal for arrestasjonsteknikk, hundestall, innendørs hall med gressteppe for hundesøk, datarom, gymsal og treningsstudio og kantine. Her er også klasserom, lesesal og grupperom.

Det er etablert et anlegg for skytebane med 50 meters bane, 100 meters bane (180 grader skyting) og 2 innendørs skytebaner for 360 grader skyting.
Vi har øvingsbygg i betong for røff operativ trening og en stålhall på 650 kvadratmeter som er innredet med flyttbare moduler. En asfaltert kjøregård på nær 7000 kvadratmeter er etablert i øvre område mot eksiterende skytebaner (25 og 50 meters baner).

Vi har et auditorium med plass til 198 personer som enkelt kan omgjøres til gymnastikksal, syv godt utstyrte undervisningsrom, konferanse- og grupperom, lesesal og dataklasserom med 24 arbeidsplasser.

Slik bestiller du

Kontakt oss for bestilling på e-post til postkongsvinger@phs.no eller telefon 23 19 99 00.

Politihøgskolens utdanningssenter Kongsvinger (se kart)
Motjernsvegen 21
2213 Kongsvinger