Bruk av uniform og kjøp av treningstøy

Her kan du lese reglene for bruk av uniform på undervisningsstedet. Du kan kjøpe behagelige klær til lesesal og trening i vår egen nettbutikk.

Bruk av uniform for deg som er bachelorstudent

I løpet av første studieår vil du få tildelt uniform. Du skal, i henhold til uniformsreglementet for politi- og lensmannsetaten, bruke uniform i undervisningstiden.

Hovedregelen er at T1 brukes til all undervisning. Unntakene er at T2 kan brukes til øvelser/praktisk trening og AT-trening. Til AT-trening kan mørkeblå piquetrøye brukes hele året. Uniform skal ikke brukes ved undervisning utenfor campus.

Bruk av uniform for deg som er etter- og videreutdanningsstudent

Du skal bruke sivilt antrekk i undervisningssammenheng. Uniform skal brukes i leir eller hvis du får beskjed.

Slik kjøper du behagelige klær til lesesal og trening

Vår nettbutikk er et tilbud til deg som er student hos oss. I nettbutikken vil du finne et utvalgt produkter med "Politihøgskolen" trykket på for skole, fritid og trening.

I sortimentet er det behagelige klær til lange dager på lesesalen og svette treningsøkter.

Besøk nettbutikken

Hvordan bestille?

For å kunne bestille varer, må du registrere deg med enten din @phs.no-adresse eller din @politiet.no-adresse. En valideringslenke vil bli sendt e-postadressen som er oppgitt.